Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

PÜNKÖSDI SZÜLETÉSNAPOS

PÜNKÖSDI SZÜLETÉSNAPOS
A pünkösdi hétvégén ünnepeljük elsőszülött nagyfiunk 14-ik születésnapját.
El sem hinnénk, ha nem látnánk nap mint nap, hogy már bő fejjel magasabb nálunk!
Mikor nőtt meg ekkorára?
A tegnap még ott totyogott kis pelenkásként a babakocsi mellett, most pedig már kiforrott zenei ízléssel és határozott öltözködési stílussal próbál levenni minket a lábunkról.
Csodálattal figyeljük, hogy alakul át szinte napról napra kisgyermekből nagyfiúvá...
Igyekszünk a gyerekeinket sok szeretettel, odafigyeléssel, empátiával nevelni.
Nem hiszünk a végtelenített képernyőidőben, és a feszes különóra maratonokban.
Az alapszabályok betartásában, rugalmas keretekben, jó sok játékidőben, együtt töltött pillanatokban, megszámlálhatatlan közös, kalandos, örömteli élményben annál inkább.
Mindketten azon a véleményen vagyunk: amennyiben a gyerekeinknek meg tudunk teremteni egy stabil, kiegyensúlyozott, szeretetben és örömteli élményekben gazdag gyerekkort, akkor bármerre is vigye őket a sorsuk, nagy(obb) esélyük lesz rá, hogy boldog, kiegyensúlyozott felnőttek maradjanak.
Mindhárom gyerekünkön látjuk: jó irány ez.
Összetartó, egymást mindenben támogató testvérekké értek, akik ha össze is civódnak valami semmiségen, perceken belül már újra együtt rúgják boldogan a bőrt az udvaron, vagy társasoznak, legóznak elmélyülten összedugva fejüket a gyerekszobában.
És közben észrevétlenül, a mi elsőszülött fiunk, okos, értelmes, jó fejű, jó szívű, udvarias, előzékeny, érdeklődő, nyitott, stabil lelkivilágú kiskamasszá érett.
Hát lesz mit megünnepelni hétvégén!
Szombat hajnali 4-kor fújhatjuk kifulladásig a lufikat, aggathatjuk fel a színes szerpentineket, Boldog 14. Születésnapot! feliratokat, hogy mire felébred az illetékes, látványos és meghitt szülinapi hangulat várja.
És majd ne feledkezzünk el az ünnepi reggeliről, meg persze, a tányérajándékról sem. 
Az igazi ajándéka is ott lapul már egy félreeső szekrényünk polcának mélyén.
Eláruljuk: legót kért.
A szíve mélyén még egy nagy gyerek!  Bár tény - tapasztalatból mondjuk - a legó az egyik olyan játék, amivel kortól függetlenül, remekül el lehet játszani bármeddig!
* * *
Ugyanakkor, van még mit általánosságban véve ünnepelni és nem ünnepelni ezen a pünkösdi hosszú hétvégén, ám a lényeg: mi pénteken leszünk utoljára, (16.00 óráig), aztán legközelebb már csak kedd reggel 8.00 órától lesz nyitva a MintaPrint Nyomtatókellék Szaküzlet.
Úgyhogy, amennyiben fogytán a lézertonered, tintapatronod, vagy be szeretnél belőle spájzolni a hosszú hétvégére, várunk nagy szeretettel a pünkösdi miniszabadság előtt (is)!
Üdv. Enikő és Zsolt