Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

FONTOS HÍREK

VIGYÁZZ! HAMIS! :-)

Ez a névjegykártya HAMIS információkat tartalmaz!
Legalábbis ami a 2018-a évet illeti.
Ugyanis bolti szombati nyitva tartásunk csak 2019 januárjától szűnik meg véglegesen.
Idén még nyitva vagyunk szombatonként 9.00-12.00 között.
Várunk tehát szeretettel Üllői úti boltunkba, ha  fogyott ki a nyomtatódból a festék, vagy nyomtatóra, billentyűzetre, fotópapírra, egérre, pendrivera, routerre, stb... van szükséged, és személyesen szeretnéd átvenni.

Itt rendelnél? Bármikor megteheted, a webáruházunk non-stop nyitva van. :-)

Mert a Nyomtatókellék Szaküzletben vásárolt nyomtatód teljes élettartamára DUPLA ügyfélkártyás kedvezményt adunk neked a belevaló nyomtatókellék árából

Mert nálunk csak olyan nyomtatót vásárolhatsz meg, ami nem szervizigényes, azaz nem kell folyton nyomtatószerelohöz rohangálnod vele.

Mert a nyomtatóba, amit itt vásárolsz, nem horror áru nyomtatókelléket kell "tankolnod".

Mert mi segítünk neked kiválasztani azt a nyomtatót, amire a leginkább szükséged van. 
Felteszünk neked egy csomó kérdést: mennyit nyomtatsz egy hónapban, fontos-e a színes nyomtatás, szokott lenni nagyobb kihagyás, amikor nem nyomtatsz, stb... 

A nyomtatási szokásaid, igényeid alapján azt a nyomtatót ajánljuk neked, amivel biztosan nem kell fizetned olyan plusz extrákért, amelyekre nincs is szükséged. És biztos benne lesznek azok a funkciók, amelyeket maximálisan ki fogsz használni.

Mert a legjobb nyomtatók mindig raktáron vannak, azonnal viheted is.

Várunk szeretettel Üllői út 277/3 szám alatt található üzletünkbe. 

Végeztünk egy házon belüli felmérést a nyáron a nyomtatóvásárlási szokásaitokkal kapcsolatban. Vásárlóink 46% úgy vásárolta meg a legutolsó nyomtatóját, hogy betért a legközelebbi nagyáruházba, vagy műszaki áruházba, és megvette a legolcsóbb, neki tetsző nyomtatót.

Ha szerencséjük volt, kaptak némi felvilágosítást vásárlás előtt a nyomtatóval kapcsolatban, ám nem ez volt a jellemző nagy általánosságban. 

37% megbánta utólag, hogy az a nyomtatót választotta, amit megvásárolt. 

MI VOLT, AMIT LEGINKÁBB MEGBÁNTAK?
Erre a kérdésre a leggyakoribb válasz az, hogy nem tudták, hogy ilyen drága bele a kellék. A második leggyakoribb válasz: túl hamar kifogy a festék, túl gyakran kell cserélni benne a nyomtatókelléket. A harmadik helyen az „Én csak fekete-fehéren nyomtatok, mégis állandóan meg kell vennem a színest is, mert anélkül nem működik” volt.
A negyedik helyen a „Túl hamar beszárad benne a festék” végzett. 

Mi, 11+5 év szakmai tapasztalattal a hátunk mögött még mindig csak azt tudjuk javasolni neked, ha nyomtatóvásárlás előtt állsz, hogy mielőtt megvennéd a következő nyomtatódat, konzultálj szakemberrel. 

Miért nem azt javasoljuk, hogy nézz szét alaposan az interneten, elvégre ott, ugye, minden infó fent van? Hát pontosan ezért. TÚL SOK az információ, így sok idő, mire kihámozod belőle azt, amire neked szükséged van. És még több az egymásnak ellentmondó információ is, hogy még jobban összezavarjon. 

Tehát a legegyszerűbb lépés, amit megtehetsz, ha nyomtatóvásárlás előtt megkérdezel egy nyomtatószakit. Vigyázat, nem minősítés csak információ: a nagyáruházaknál dolgozók többsége csak általánosan ért a nyomtatókhoz, kellékekhez, így legtöbbször csak felületes tanácsot tud adni a témában. A legegyszerűbb, ha egy nyomtatókellék szaküzlethez fordulsz kérdéseddel. 

Például hozzánk is. :-) 

A tanácsadás nálunk ingyen van, nem kerül semmibe, viszont utólag rengeteg pénzt megspórolhatsz vele.

Nos, a válaszunk egyszerű. Ha elviszed bárhová a lézertonered megtölteni, sehol nem cserélnek benne se kopóalkatrészeket, se fényhengert. Beletesznek VALAMILYEN MINŐSÉGŰ és VALAMENNYI port, kész, ennyi. Legtöbbször LETESZTELNI sem tudják a munkájuk eredményét, hisz nincs annyi nyomtató a hátuk mögött, ahány féle tonert töltenek. 

Tintapatronnál ugyanez a helyzet. Sok sufnitunig töltőműhely nem tudja, hogy melyik tintapatront SZABAD tölteni, és melyiket nem ajánlott. 

Két kezünkön sem tudjuk megszámolni, hetente hányszor jön hozzánk olyan új vásárló, aki eddig 1500 forintért TÖLTETTE azt a tintapatront, amit nálunk 375 forintért vásárolhatott volna meg UTÁNGYÁRTOTT kivitelben (Az utángyártott teljesen új tintapatront jelent, csak nem az adott márka által gyártottat.) Ráadásul ezekre a töltött tonerekre, patronokra nem, vagy alig vállalnak garanciát azok, akik megtöltötték./ 

Tudod, hogy hány olyan nyomtatót hoznak be hozzánk szervizelésre, melyekbe a kevésbé profi módon megöltött tintapatronokból szépen belefolyt a tinta? Hát, nem keveset. 

Itt, a Nyomtatókellék Szaküzletben éppen ezért csak TESZTELT, DOBOZOS termékeket vásárolhatsz. 

Mi is forgalmazunk töltött tintapatront, csak azt nem mi töltjük hátul a sufniban, hanem gyárban töltik, szakszerű körülmények között, és letesztelve, becsomagolva kerül a polcra. 

A legjobban az UTÁNGYÁRTOTT termékeket szeretjük, mert azok minősége vetekszik az eredetiével, csak éppen fél-, vagy negyedannyiba kerül.

Természetesen minden termékünkre megnyugtató garanciát is vállalunk: ha nem tetszik, hogyan nyomtat, vagy csíkoz, pöttyöz, vagy nem fogadja el a nyomtatód valami miatt, visszahozod, és cseréljük, vagy visszafizetjük az árát, ahogy te szeretnéd. Sőt! Amennyiben ezeket a termékeket használod, a nyomtatódra is garanciát vállalunk. Ha bizonyítottan a mi tintapatronunk miatt károsodik a te nyomtatód, ingyen és bérmentve vállaljuk el a szervizelését. 

Szóval igen, fontos a jó ár, ám a minőség legalább ugyanolyan fontos. Hisz látod, hiába veszel meg valamit 500 forinttal olcsóbban, ha bizonytalanul működik a nyomtatódban, és akkor okozza a legnagyobb bosszúságot neked, amikor fontos nyomtatnivalód akad.)

A Top 30 USA vállalat eltávolítja az (elektronikus) kommunikációjából, a „Válts papírmentesre - Mentsd meg a fákat” szlogent (Two Sides North America, Inc. sajtóközleménye) 

- Gondolkozz, mielőtt nyomtatnál.
- Biztos, hogy nem elég csak megosztanod? 
- Biztos, hogy szükség van arra, hogy kinyomtasd, amit nyomtatni szeretnél?


Eddig, ha nyomtatásról volt szó, többnyire így álltunk hozzá mindannyian, akiknek fontos a környezetvédelem. Ám most hirtelen fordult a kocka, és kiderült, hogy a papírmentes iroda, a kevés nyomtatás, a kevés papírhasználat nem feltétlenül környezetvédelem, vagy legalábbis nem úgy, ahogy eddig hittük. Mint mindig, az éremnek itt is két oldala van. 

Pl. a papír ma már nem úgy készül, hogy unszimpatikus figurák éjjel letarolnak pár erdőnyi fát, majd azt eladják a papírgyáraknak. 

Tudtad, hogy egy papírgyár akár másfél millió facsemetét ültet naponta, hogy abból majd papír készüljön bő tíz év múlva? 

Ezek a telepített erdők rendkívül hasznosak az ökoszisztémánknak. És jó, hogy papír lesz belőlük tizenkét év múlva, ám addig erdőként ontják magukból a friss oxigént. És folyamatos a fautánpótlás, ha... Ha nyomtatunk. 

Ugyanis ha nem nyomtatunk, a papírgyárak csődbe mennek, és akkor már nem telepítenek új fákat... Legalábbis a legújabb elméletek szerint. 

Persze, lehet még érvelni azzal, hogy dehát a papírgyártás ökológiai lábnyoma! Ám az okostelefonnak, táblagépnek, laptopnak is folyamatos áramellátásra van szüksége. Az előállításukhoz szükséges különleges anyagokról nem is beszélve. És akkor még a papír könnyű újrahasznosításáról még nem is beszéltünk. 

Ami pedig az adatok tárolását, és hosszú élettartamát illeti, arról is érvelhetnénk pro és kontra jó sokáig, hogy digitálisan vagy papíralapon marad meg hosszabb ideig... És vajon melyik biztonságosabb... 

Mindenesetre mi eddig itt, a Nyomtatókellék Szaküzletben a régi elvet vallottuk. Ám most ez az újfajta megközelítés minket is elgondolkodtatott. Mert ugye közhely, de igaz, nem mind arany, ami fénylik, avagy ha a barátod félszemű, nézd profilból. 

Hm... még elmélkedünk ezen a kell a papír vagy nem kell a papír témán egy sort.

Remek hírünk van a számodra!

Megérkezett a legeslegújabb BROTHER nyomtatócsalád, a legjobb áru EREDETI lézertonerekkel.


 

Ugye követsz minket az Instagramon is?

Rengeteg sztorit, képet csak ott osztunk meg veled.Itt találsz meg minket:

 

https://www.instagram.com/mintaprint/