Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

HELYZETNAPLÓ XII. fejezet - IDŐKAPSZULÁBA REJTETT KARANTÉN

HELYZETNAPLÓ XII. fejezet - IDŐKAPSZULÁBA REJTETT KARANTÉN

Mit nem hoz ki belőlünk a  sok otthonülés! Vasárnap reggel elhatároztuk, hogy mi ma, ha törik, ha szakad, időkapszulát fogunk gyártani.

Ennek a legfőbb apropóját az adta, hogy a paradicsompalánták ültetésekor földre volt szükségünk, amit az udvar végéből ástunk ki. Mivel a nagy gödör adott volt, már csak egy időkapszula hiányzott belőle.

A család minden tagja megkapta a saját kis fémdobozkáját, amibe belepakolhatott, amit csak szeretett volna.

Mivel a kapszula felbontását tíz évvel későbbre, 2030 húsvétjára lőttük be, a gyerekeink levelet írtak tíz évvel később önmaguknak. Mi pedig a tíz évvel idősebb gyerekeinknek, és persze egymásnak is. Bekerültek még a dobozkákba kedvenc fényképek, szerencsekövek, apró játékok, rajzok.

Legvégén pedig lőttünk egy rögtönzött, kócos, pizsamás, vasárnap reggeli fotót magunkról, Időkapszula Gyártás Közben címmel, kinyomtattuk, és mellékeltük a többi kincshez.

Gondosan lezártuk a dobozokat, majd szépen elástuk az udvar végébe kutyáink lelkes farokcsóválása, és macskáink unott tekintetének kereszttüzében.

Ha te most olvasol minket, és netalántán 2030 húsvétján is eszedbe jutunk, lécci emlékeztess rá, hogy van egy kibontandó időkapszulánk.