Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

MILYEN NYOMTATÓT VEGYEK OTTHONI TANULÁSHOZ?

 MILYEN NYOMTATÓT VEGYEK OTTHONI TANULÁSHOZ?
Most, hogy ismét nyakunkon a digitális oktatás, hirtelen újra megugrott nálunk is a nyomtatók iránti kereslet. (Bár még mindig a webkamera a sláger, ám azt most rajtunk ne keresd, nem tudunk jót, jó áron beszerezni.)
A nyomtatópiac tele van olyan nyomtatókkal, amelyek olcsók ugyan, ám jobb ha inkább nem nyomtatsz velük.
Hacsak nem akarsz egy kisebb vagyont költeni nyomtatókellékre.
Más: az egyik nagy nyomtatómárka idén piacra dobott pár új, remek ár-érték arányú nyomtatót, ám történt egy kis malőr.
Lehetetlen ezekhez a nyomtatókhoz per pillanat nyomtatókelléket beszerezni. Hiánycikk.
Így hát megveszed a nyomtatót, majd malmozol, mert nyomtatni nem tudsz vele, festék híján.
Úgyhogy, még mielőtt nyomtatókkal kapcsolatos infók, és vélemények után kutatva, éjjel is nyomtatók kergetnének egy sűrű toner és tintapatron erdőben, segítünk neked pár tippel tisztábban látni ezügyben.
A kis helyigényű, egyszerű, mono lézernyomtatókról már írtunk eleget (Pl. https://bit.ly/3kecKA3 ), most jöjjön hát egy fokkal erősebb kategória.
Ha sok tananyagot nyomtatsz ki fekete-fehérben, akkor olyan nyomtatóra van szükséged, amely tud kétoldalas nyomtatást is.
Elvégre a nyomtatópapír ára is egyre feljebb kúszik, nem árt, ha lefelezed a használatát.
Egyből két nyomtatót is ajánlunk ebbe a kategóriába, mindkettő extra megbízható, full gazdaságos.
Ezekkel a nyomtatókkal biztosan nem kell majd folyton szervizbe rohangálnod, és a nyomtatókellékeikre sem kell mélyen a zsebedbe nyúlnod!
Íme:
Éles kép, vagy szöveg, kiváló minőségben, kétoldalasan. A kétoldalas nyomtatás azt jelenti, hogy nem neked kell egyesével forgatnod a papírt, megteszi helyetted ez a printer egyetlen gombnyomásos parancsszóra. Terhelhető nyomtató, ráküldheted az egész évi tanagyagod, gond nélkül megbirkózik vele. A belevaló nyomtatókellékkel lelkiismeret furdalás nélkül tudsz gazdaságosan, sokat nyomtatni.
Ez a nyomtató tudja azt, amit itt feljebb összefoglaltunk, plusz vezeték nélkül is nyomtat. Ugyanis wifis. Ez azt jelenti, hogy okos telefonról táblagépről, stb is tudsz rá nyomtatni valót küldeni. Így az egész család kényelmesen használhatja. Ahol többen tanultok, dolgoztok otthonról, ott kitűnő választás. Ráadásul, ha telefonodra letöltesz egy szkennelő appot, akkor szkennelni, fénymásolni is tudsz. A telefonnal beszkenneled, és küldheted is a nyomtatóra x példányban, amit kell.
Nagy a kereslet a színes, tintasugaras nyomtatók iránt is, ugyanis vannak ábrák, diagramok, grafikák, amelyek színesben kinyomtatva mutatnak igazán jól.
Itt is könnyű elcsábulni a mindentudó, olcsó nyomtatók között, ám mielőtt bármelyiket is megvennéd tizen- vagy huszonezerért azzal a felkiáltással, hogy 'de hát ez wifis is, meg szkennel és fénymásol, és hű meg há', gyorsan nézz utána, mennyibe kerül a belevaló tintapatron készlet!
Az egyik legjobb és leggazdaságosabb tintasugaras nyomtató most a piacon ez: https://bit.ly/2IpvtMd .
Nyomtat, szkennel, másol, gyönyörűen nyomtat, árához képest rendkívül jól felszerelt, megbízható, 1+2 év garanciával.
Eredeti kellékkel gazdaságosan tudod használni.
A mai tintasugaras nyomtatókra az a jellemző, hogy választanod kell az között, hogy most megbízhatóan nyomtasson, vagy olcsón? Azaz ha utángyártott tintapatronokkal szeretnéd használni ezeket a nyomtatókat, akkor nagy valószínűséggel extra idegeskedés és mérgelődés vár rád. Amire most, ugye van elég más okunk, szóval ne tetézzük.
Bízunk benne, hogy nem digitális oktatással végzik el gyerekeink a sulit.
Ám ha ezek közül a printerek közül választasz, és végre vége ennek az időszaknak, végre lesz otthon egy megbízható, jó nyomtatód.
Amit majd nem akarsz folyton lecserélni, hisz tudja azt, amire szükséged van, extra gazdaságos, és remekül funkcionál.
***
Új nyomtatóra van szükséged?
Mielőtt megvásárolnád, ne habozz tanácsot kérni tőlünk.
Egy jó tipp ugyanis nem kerül semmibe, ám utólag rengeteg bosszúságtól és fölös kiadástól megkímélhet téged.
 
Üdv. Enikő és Zsolt