Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Jó bornak is kell a cégér! :-D

Jó bornak is kell a cégér! :-D
... Amikor rámész egy árukeresős oldalra, amelyen keresztül már többen vásároltak tőled online, innen, a webáruházból, és elolvasod a véleményeket, amit eddig ott írtak rólad...
***
Rendelési azonosító: 11656
Nyomtatót vásároltam tőlük: Legjobb ár. Korrekt gyors tájékoztatás. Személyes átvétel, mintha nem is boltba, hanem vendégségbe érkeztem volna (roppant kedvesek, segítőkészek). Kedves és hasznos ajándékok (a legtöbb nyomtatóhoz ma már nem adnak USB kábelt, ezt ők ajándékba adták). Természetesen mostantól náluk veszem a nyomtató kellékeket.
***
Rendelési azonosító: 11663
Soha nem írtam meg véleményt boltból, de olyannal hogy egyik nap delben megrendelem és következő nap delben már nálam is van a rendelt termék meg nem találkoztam. Emellett a kedves kis ajándék és a levél ami mellékelve volt nagyon jól esett, és a számla is nemcsak bele volt dobva a dobozba hanem egy műanyag tokba volt szépen bele rakva. Ja és az áruk is a legjobb volt! Még egyszer köszönöm ezt a profi kiszolgálást!
***
Rendelési azonosító: 11630
Mindenkinek ajánlani tudom ezt az boltot! A mai napon többször is egyeztettem telefonon, a céggel! (Nem voltam egyszerű eset! !) Ennek ellenére, türelemmel és segítőkészséggel kaptam meg az összes információt, amit tudni szerettem volna. Tiszta szívből ajánlom a céget! Örülök hogy rájuk találtam!
***
Rendelési azonosító: 11590
A rendelés feldolgozás és visszaigazolás alapján korrekt megbízható cég. 2 munkanapon belül megkaptam a nyomtatót tartalmazó csomagot. Ráadásul az ajándék USB kábel is jól jött, mert tényleg nem volt kéznél és a gyár nem ad hozzá.
***
Rendelési azonosító: 11384
Már a bolt weboldalán meglepődtem, hogy a rendelt termékért akár kézhezvétel után is lehet átutalással fizetni. A rendelés leadása után számomra váratlan nagy precizitással kaptam tájékoztatást a termékről és hihetetlen gyorsasággal került hozzám a termék tökéletesen csomagolva. A doboz pedig a terméken kívül professzionális ajándékokat is tartalmazott. Meglehetősen gyakran vásárolok az interneten de ehez hasonlóval még sose találkoztam. Bárcsak minden webes vásárlás így zajlana.
***
Rendelési azonosító: 11199
Kedvesek, gyorsak, korrektek. Nagyon vevőbarát üzlet. Profi kiszolgálás, + ajándék. Csak ajánlani tudom őket! Úgy gondolom visszatérő vásárlóik leszünk.
***
Rendelési azonosító: 11048
Nagyon korrekt bolt. Gyorsan szállítanak, készségesek. Kiszállításkor több apró ajándékkal kedveskedtek. A kölcsönös bizalomra, és hosszútávú kapcsolatra építenek. Örülök, hogy rájuk találtam.
***
Rendelési azonosító: 11033
Álltalában nem írok értékelést a boltokról az online vásárlásaim során, de most kivételt teszek. Egyszerűen tökéletes, korrekt, becsületes, segítőkész, mindent a vevőért típusú üzleti partner. Jó érzés, hogy vannak még ilyen megbízható online áruházak. Szívből ajánlom mindenkinek!
***
Rendelési azonosító: #10714
Egy fantasztikus bolt, mindenkinek jó szívvel tudom ajánlani! Nem nagyon szoktam értékelni a boltokat. A MintaPrint valóban egy családias és barátságos hangulatú bolt. Gyors szállítás, kitűnő árak és ajándékot is kaptam.
***
Rendelési azonosító: 10719
Nyomtatót vásároltam, nagyon korrekt áron, ajándékkal, villámgyors szállítással (délutáni rendelés másnap reggel háznál volt) , kedves, korrekt kiszolgálással, a maximálisnál nagyobb bizalommal, tökéletes. Ilyen színvonalat még soha, sehol nem tapasztaltam (nyugaton sem) , online vásárlás esetén pedig különösen nem. Mindenkinek ajánlom.
***
Rendelési azonosító: 10601
Mindennel nagyon meg vagyok elégedve. Másnap már nálam is volt a nyomtató, egy kedves levél és kis meglepetések társaságában. Sok helyről rendeltem már, de itt az ügyfélkapcsolat igen magas szinten jár. Legjobbak.
***
Rendelési azonosító: 10506
Hihetetlen de lehet ezt így is csinálni . A gyorsaság, pontosság, és még egy kis plusz! Rendelésem kedden 10: 37p adtam le szerdán reggel 8: 10p itt volt a csomagom , a távolság nem kevés köztünk! Az ajándékok, meg még szebbé tették a napomat! Köszönöm!
***
Rendelési azonosító: 00392
Maximális elégedettség ! Köszönet a kibővített ajándékokért, a gyorsaságért és a köszönő levélért! Meg vagyok véve! : )
_____
Hát mi is meg vagyunk véve!
Szívből köszönjük!
Enikő és Zsolt