Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

NYÁR

NYÁR

Neked hogy telik a nyár?
Nekünk elsősorban munkával. Persze azért néha szakítunk időt utazásra, pihenésre, szórakozásra is, elvégre nem nyár a nyár ezek nélkül.

Most hétvégén pl. Noszvajt és környékét fedeztük fel. (Nem először, és nem utoljára.)
Hatalmasat barangoltunk a környéken kocsival, ill gyalog.
Megnéztük a híres neves barlanglakásokat, szombaton csúszdáztunk egy nagyot az egri strandon, vasárnap az egerszalóki fürdőbe pihentük ki a hétvége "fáradalmait" a gyönyörűen különleges sódombok között.

Óriásit hahotáztunk az egri vár mellett elhaladva.
A vár mellett ugyanis hatalmas daruk magaslottak.
- Nézzétek, gyerekek, itt az egri vár! - mutattunk oda, mire kórusban és csodálkozva kiáltottak fel a gyerekeink:
- MOST ÉPÍTIK???

Hát egy biztos: ha gyerekekkel indul az ember útnak, soha nem unatkozik.

Ha éppen nem valamelyik remek beszólásukon kuncog, akkor próbálja megmenteni őket a fagyimérgezéstől, vigyáz arra, nehogy kiigyák az összes strandvizet a medencéből, a lehető legenyhébb napszúrást szedjék össze, és ne veszítse el sehol őket útközben, ugyanis hajlamosak észrevétlen elkódorogni...

Ha otthon vagyunk se egyszerűbb a helyzet, bár itt az erősítés: nagymama, nagypapa jókedve, ideje és idegei is maximálisan be vannak vetve a vakációs napokra.

És hát a gyerek akkor jó, ha rosszalkodik, a nyár akkor szép, ha süt a nap, az élet akkor élet, ha zajlik, és és a meleg esték egy hideg fröccsel megkoronázva a legnyugisabbak.
Nyár közepe van, ilyenkorra már minden gyerek és felnőtt kipihente a tanév fáradalmait, de még előttünk sok-sok kis és nagy kaland.

Vagyis most a legjobb. (Meg tegnap. Meg holnap. )