Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

MI A LEGJOBB A NYÁRBAN?

MI A LEGJOBB A NYÁRBAN?
Mi a legjobb a nyárban? Minden IS!
-Canon patront keresek a nyomtatómba, a nyomtatóm száma IP2850, van nálatok?
-Hogyne, fáradj be nyugodtan a boltunkba, van készleten, - bólogatok lelkesen vállammal a fülemre szorított telefonnal, miközben a - gyakorlatilag egy hét alatt elburjánzott - paradicsompalántáinkat, bocsánat: paradicsomdzsungelünket próbálom valahogy karóra rendezni fiaim hathatós segítségével.
***
-Jó napot kívánok! Kinéztem egy új nyomtatót a weboldalukon. Segítene? Lenne pár technikai kérdésem, mielőtt megvásárolnám.
-Természetesen, állok rendelkezésére, kérdezzen csak bátran! - miközben figyelmesen válaszolgatok, a kutyáim körbeudvarolnak egy finom jutifalatért.
Egy dologra nem figyelek: a cicáinkra, így majdnem rájuk huppanok a kerti hintán.
Jók a reflexeik: ketten háromfelé ugranak.
Amint kényelmesen elhelyezkedem, már ők is rajtam, dorombolásuktól alig hallom, mit szeretne még kérdezni a kedves érdeklődő a vonal túlsó végén.
Szerencsére a gyerekek hamar elcsalogatják a körém gyűlt állatsereget egy közös játékra.
***
-Nem húzza be a nyomtatóm a papírt. Behoznám, megnézi?
- Szívesen, ám ma nem vagyok az üzletben. Holnap reggel 8-tól állok rendelkezésére.
-Nem sürgős, holnap is ráér. Strandon van? - fülel az ügyfél, a háttérben ugyanis vidám kacaj és csobbanás.
-Kint a kertünkben. Most bütyköltem össze gyerekeimnek a nyári, állítható ponyvamedencét, elindult nálunk is a kerti strandszezon - mosolygok a telefonba, és örülök hogy nem videóchaten beszélgetünk ugyanis fürdőgatyában, immár egy gyors fűnyíráshoz készülődve látna most épp a kedves ügyfél.
***
Hagyomány nálunk, hogy a nyári vakációban, munkaidőben, heti egy napot én maradok otthon a gyerekekkel.
Idén, nagy valószínűséggel a csütörtöki nap lesz mától a vakáció végéig, augusztus 31-ig az a nap, amikor a háttérben dolgozom, félgőzzel, hómofiszban, fiaim körében.
Konkrétan miben érinti ez téged?
Ha nyomtatót szeretne szervizeltetni, érdemes egy másik nap a héten behoznod ide, a MintaPrint Nyomtatókellék Szaküzletbe, illetve mindenféle technikai jellegű kérdésben is én vagyok az illetékes itt a cégben.
Így, amennyiben engem keresnél személyesen, itt a boltban, ne feledd, idén, a nyári vakációban, heti egy nap biztos, hogy csütörtököt fogsz mondani.
Üdv. Zsolt