Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Január, öröm vár!

Január, öröm vár!
Mindenhol azt olvasni, hogy januárban van az év legszomorúbb napja, meg úgy egyáltalán, a január, az egy szomorú hónap...
Hát nem nálunk a családban.
Ugyanis édesapám, ikerfiaim, és én is januárban ünnepeljük a születésnapunkat.
Épp hogy lekerülnek a karácsonyi fényárban, és szilveszteri konfettiben úszó díszek otthonunk falairól, már vidám lufik lengedeznek mindenütt, és boldogszületésnapot jókívánságok integetnek ránk az összes sarokból.
Januárban szedjük fel családilag a legtöbb kilót magunkra, egyenesen a decemberi bejgli- ,és töltöttkáposzta kalóriákra: ebben a hónapban ugyanis több tortát eszünk mint egész évben összesen.
Édesanyám a híres madártej tortával állít be, Enikő anyukája csokis-vaníliás, emeletes tortával készül az ikreknek, és az én születésnapomra is mindig elkészül nagy kedvencem: az ünnepi palacsintatorta.
Apropó, torta!
Idén a nagyfiúnk azt kérte, hadd dekorálja ő ki, egyedül, a testvérei tortáját.
Teljesen szabad kezet adtunk neki, így már ott meghökkentett bennünket, amikor a díszek alapját képező fondantok színeire leadta a rendelést: szürke, barna, kék, zöld, sárga...
Atyaég, mi lesz ebből!
Mindegy, hagyjuk alkotni, ha nem úgy sikerül, a torta ízén nem változtat, szóval lesz ami lesz, családban marad.
Anyósom megsütötte a piskótákat, összerakta a csokis-mascarponés, és vaníliás-mascarponés süteményemeleteket, előkészítette a díszíteni valót, és a többit a tizenkét és fél éves nagyfiúnkra bíztuk.
Hát kérem szépen, ő nemcsak fejben tudta pontosan, minek fognak örülni a szülinaposok, hanem a kezében is benne volt az a bizonyos boogie.
És bár a díszítés, hogy is mondjam, érdekesre sikeredett, a célközönség örömteli, lelkes ujjongása lett a legfőbb bizonyíték arra: igenis, szerintük pont olyan lett a tortadekoráció, ami méltó egy tízéves születésnapjára.
Boldogan veregettük vállon egymást, majd saját magunkat is, mi felnőttek: jól tettük, hogy kiadtuk a kezünkből az irányítást, és bizalmat szavaztunk a nagy fiunknak.
A bizalom alap.
Befektetés.
Esély.
Ajándék.
Ha bejössz hozzánk Üllői úti boltunkba, vagy ide, a webáruházba nyomtatókelléket, vagy nyomtatót vásárolni, te is eleve bizalmat szavazol nekünk: hogy amit ajánlunk, az neked JÓ lesz.
Még akkor is, ha eleinte meghökkentő, mert pont nem erre gondoltál, számítottál.
És ebből, a felénk áradó, sűrű, szeretetteljes bizalomból építkezünk nap mint nap, lassan 15 éve.
A bizalomból, mit megelőlegezel nekünk, ahányszor belépsz valóságosan, vagy virtuálisan a MintaPrint Nyomtatókellék Szaküzletbe.
 
Üdv. Zsolt