Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

HELYZETNAPLÓ XV. fejezet - RENDHAGYÓ SZÜLETÉSNAP

HELYZETNAPLÓ XV. fejezet -  RENDHAGYÓ SZÜLETÉSNAP

Amikor 14 esztendővel, egy nyárfavirágos, napsütötte májusi hétfőn, megnyitottuk Üllői úton lévő üzletünket, álmunkban sem gondoltuk volna, hogy a tizennegyedik boltszülinap egy pandémia kellős közepén fogj ránk találni, gyakorlatilag vásárlóink nélkül. (Mondjuk, akkoriban még a tizennegyedik boltszülinapra se nagyon gondoltunk. :-D )

Illetve nem pont ügyfeleink nélkül, mert azért csak megtaláltuk a módját, hogy velük is megünnepeljük.

Ám a naaagy csinnadratta idén sajnos elmaradt...

Azt tudod kell rólunk, hogy mi i-má-dunk ünnepelni!

A házunk gyakorlatilag alig van dekoráció nélkül, mert a karácsonyi és húsvéti dekoráció között hat születésnap, hat névnap borítja lufitengerbe és díszbe, és ha olyan vendég jön hozzánk, akiről tudjuk hogy születésnapos, az ő kedvéért is mindig felkerül jópár dekorációs elem a házunk falaira.

Hiába na, szeretjük megadni a módját. A magunk módján, persze. :-D Bár Enikő öccse szerint egy dekorációkat forgalmazó bolt simán megélne belőlünk. :-D

Amit persze cáfolunk, hisz mindig gondosan eltesszük, majd újra meg újra felhasználjuk ugyanazokat a díszítőelemeket. Kivételt képeznek a lufik, ám mivel gyerekeink vannak, miután dekorációs feladatukat befejezték, végelgyengülésig szolgálják csemetéinket a színes, levegős labdabuborékok.

Az üzletünket is minden évben díszbe borítjuk. Ám ez a vírushelyzet lespórolta nekünk az idei dekorációt, és sajnos a tizennegyedik boltszületésnapunkat is egy határozott mozdulattal takaréklángra tette.

Na, de nem baj, majd jövőre!

Mert azért abban nagyon reménykedünk, hogy az üzlet tizenötödik születésnapját, ami  egy viszonylag kerek évforduló, pazar születésnapi buli keretén belül tudjuk majd megülni.

És akkor dupla dekorációnk lesz majd és dupla ajándék az ünnepelttől.

Már most elkezdtük javában tervezni!

Ugye, jövő májusban te is velünk tartasz majd, az Üllői út 277 szám alatt?