Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

A MI NAGY CSALÁDUNK

A MI NAGY CSALÁDUNK

Hogyne, persze, mesélünk mi is neked!

Hihetetlen, hogy már lassan 13 éve, hogy megnyitottuk üzletünket az Üllői úton.

Akkor még 13 évvel fiatalabbak voltunk. :-D

Mennyi minden történt azóta!

Ez az Üllői úton lévő kis, barátságos bolt a második otthonunk, a törzsvásárlóink pedig mondhatni, a tágabb családunk lett.

Többször előfordul, hogy úgy lépnek be régi vevőink az üzletbe, hogy

-Szia! Zsolt itthon van? :-D

Rengeteg pozitív visszajelzést kapunk tőletek. Pl, hogy mindig, de tényleg mindig lelkesen végezzük a munkánkat, és mindig mosolygunk.

És hogyne mosolyognánk, amikor annyi jó fej vásárlónk van! És imádjuk a munkánkat!

A vevőik egymásnak adják a kilincset, és ha néha feltorlódik egy picit a sor, remek hangulatú beszélgetések, ismeretséget alakulnak ki itt a boltban vásárlóink között is.

Nem egyszer tanúi voltunk egy kedves ismerősi kapcsolat születésének.

Sok vásárlónkkal mondhatni, lassan baráti viszonyt ápolunk, sok mindent tudunk egymásról, segítő kezet nyújtunk a másiknak, ha kell, és nagyon jókat beszélgetünk.

Ugye megérted, hogy miért ódzkodtunk attól 13 éven át, hogy kilépjünk az online térben is?

Mert igen, persze, fontos a profit, a forgalom, ám nekünk a hús vér emberi kapcsolatok még ennél is fontosabbak. Lehet, hogy régimódinak tartasz most minket, ám egy életünk van, és azt szeretjük olyanná formálni nap mint nap, hogy jól érezzük magunkat benne. Ráadásul nem is szeretnénk mi nagy céggé válni. Meg szeretnénk maradni kis,családias hangulatú vállalkozásnak.

Ez egy picit önzőség is részünkről. A jóllétünkhöz, a komfortos munkavégzésünkhöz hozzátartoznak a tartalmas beszélgetések, az a sok sok mosoly, amit adunk és kapunk nap mint nap. Elvégre életünk felét itt az üzletben töltjük, szeretnénk magunkat mindig jól érezni benne. Ha nagy céggé válnánk, sok alkalmazottal, stresszel, kapkodással, akkor elvesztenénk ezt a családias hangulatot.

Arról nem is beszélve, ami a legfontosabb: csak úgy jut idő a családunkra is, ha megmaradunk kicsinek.

Nem akarunk egy plusz nullát az éves bevételünk végére annak kárára, hogy kevesebb időnk marad szeretteinkre, és stresszesek, hajszoltak leszünk a rengeteg munka miatt minden napunk végére.

Akkor hogy is tudnánk téged mosolyogva, kedvesen fogadni, nem igaz?

Vagy hogyan tudnánk a lehető leggondosabban becsomagolni neked, amit rendeltél, ha folyton rohanásban, és időszűkében lennénk?

Üzletünk attól olyan hangulatos, családias, hogy két olyan ember fogad téged, akik egymást is nagyon szeretik, ugyanakkor remekül érzik magukat a te társaságodban is.

Megpróbáljuk ezt a hangulatot, ami minket körülvesz itt, kivinni az online térben is, nem tudom, mennyire sikerül majd..

Ez most egy olyan kísérlet, amibe nem hiszem, hogy sokan belefogtak. Mármint hogy a családias, otthonos, baráti légkört belecsempésszék online boltjukba is.

Ám nekünk fontos hogy a virtuális üzletünk is kedves, meleg hely legyen, ahová szívesen térsz be te is, ha nyomtatókellékre, nyomtatóra, vagy csak egy jó szóra, mosolyra van szükséged.